U bevindt zich hier: Home » De events » Workshop Zelfverdediging

Onder de naam ‘MMA Fighting Experience’, bieden we Mixed Martial Art workshops aan om jullie kennis te laten maken met deze technische vecht sport. De Mixed Martial Arts Fighting Experience is een leuke en leerzame training, voor velen zal deze training dan ook een hele openbaring zijn. MMA is in te delen in 3 fasen; de vrije bewegingsfase, de clinch fase en de grond fase. - De vrije bewegingsfase bestaat uit staande vechttechnieken. - De clinch fase bestaat uit clinch en werptechnieken. - De grond fase bestaat uit grond vechttechnieken. Door deze verschillende technieken met elkaar te combineren is MMA ontstaan, een manier van vechten die zeer effectief en compleet is.

De instructeurs, Rafles la Rose (Gecertificeerd leraar MMA/Grappling) en Cesario Di Domenico laten u kennis maken met alle facetten van deze fantastische, effectieve en complete vechtsport.

Er wordt rekening gehouden met de conditie van de deelnemers, het is immers niet mogelijk om technieken te leren en actief deel te nemen als u bent uitgeput.

Klik hier om meer informatie aan te vragen

Meer informatie

85,- p.p. excl. BTW (vanaf 20 personen)
Tijd: Naar keuze
Duur: 3 uur
Locatie: Amsterdam
Inclusief: Ontvangst met koffie/thee
Uitleg van gecertificeerde MMA instructeurs
Vechten vanuit de vrije bewegingsfase
Bevrijden uit de clinchfase
Diverse technieken vanuit de grondfase

Adres event locatie

  • Extra optie:
    • Na inspanning ontspanning op een luxe sloep
    • Varen door Amsterdam