U bevindt zich hier: Home » OVER ONS

OVER ONS

Spectaculaire en unieke events, wij zorgen ervoor.

Bedrijfsuitje, teambuilding, groepsevenement, incentive of een vrijgezellendag Skyhigh-Events verzorgt exclusieve programma's met een realistisch thema. Events waarbij verschillende activiteiten worden gecombineerd in een veelzijdige missie met een verhaal.

Voor onze uitjes maken we gebruiken van diverse spannende voer-, vaar- & vliegtuigen zoals: buxters, tuktuk's, solexen, trabantjes, landrovers, authentieke legervoertuigen, moutainbikes, ribspeedboten, sloepen, sleepboten, stuntvliegtuigen, dubbeldekkers, watervliegtuigen, helikopters en meer…

Alle deelnemers worden actief betrokken bij het uitvoeren van de activiteiten waarbij men zelf plaats neemt als chauffeur, kapitein of piloot.

Onze begeleiders hebben zeer veel ervaring in de militaire en de burgerluchtvaart. Zij spreken duidelijke taal en verzorgen evenementen met een bijzonder realistisch karakter. Spannende missies die een beroep doen op de mentale en fysieke krachten van de deelnemers. Waarbij plezier en groepsgevoel voorop staat. Na afloop is iedereen in de wolken.

Binnenkort met het bedrijf of met vrienden de lucht in of wellicht per ribspeedboot naar Texel? Informeer snel naar de mogelijkheden. Wij garanderen een onvergetelijke dag!

Met gevleugelde groet,

Het Skyhigh-Events team

  • Herko de Graaf

    Herko de Graaf

    Defensie

  • Sebastiaan Siderius

    Sebastiaan Siderius