023 - 544 29 77

Training Day Airforce

Een spannende luchtmacht training met jullie team. Vliegen, navigeren, objecten waarnemen, buksschieten en een vlieger IQ test.

In teams een intensieve training doorlopen waarbij iedereen gaat vliegen, schieten en zijn hersenen moet gebruiken. Iedereen krijgt een luchtmacht outfit om in los te gaan.

Na een korte, bondige briefing voert het team opdrachten uit. In de lucht en op de grond. Iedereen krijgt een taak. Doe je het goed dan heb je een punt. Want de teams gaan het tegen elkaar opnemen. Doel en opdrachten zijn hetzelfde.

Samenwerking is doorslaggevend. Zelf een vliegtuig besturen, spannende opdrachten uitvoeren, genieten van adembenemende uitzichten. Hoe zetten jullie alle beschikbare middelen in tijdens het vliegen? Hoe communiceren jullie in het vliegtuig?

Bij een luchtmacht training ontbreekt de schietcursus natuurlijk niet. Jullie leren hoe je met verschillende sniper-buksen omgaat. Hoeveel punten verdienen jullie met de beschikbare munitie? Hoe scherp zijn jullie? Of zitten er losse flodders tussen?

Aan het einde van deze spannende dag horen jullie de resultaten. Welk team heeft de meeste punten gehaald? Het winnende team krijgt de felbegeerde “Airforce Training Day- Award”

 

Tijd: van 13:00 tot 18:00   (De tijden zijn in overleg aan te passen).

Locatie: Teuge international Airport (ander vliegveld op aanvraag)

Deelnemers: vanaf 30 deelnemers (minder op aanvraag)

Prijs: € 165,00 p.p. excl. BTW 

 

Neem voor meer informatie over de exacte inhoud contact met ons op door het aanvraagformulier in te vullen. 

 

EVENTS

Bel !   023 - 544 29 77