023 - 544 29 77

Helicopter dropzone commando's

Met je team per helikopter en te voet het gestolen Uranium vinden en wie zijn de terroristen ... Sensatie, actie, en sportiviteit is wat deze spannende dag kenmerkt. Teamwork is van essentieel belang. De opdracht is levensecht.

Een overval heeft plaats gevonden op een Uranium transport van de overheid. Meerder commando teams krijgen de opdracht om een gevaarlijke missie te volbrengen.

De twee vlucht auto’s van de daders zijn uitgebrand aangetroffen nabij Schiphol en er is die ochtend een transportvliegtuig vertrokken zonder klaring. Een laagvliegend vliegtuig, welke een pakket gedropt heeft, is gesignaleerd boven de veluwe.

Tijdens een spectaculaire helikoptervlucht brengen jullie het gebied in kaart om aansluitend te voet je missie te vervolgen. Lopen de teams de juiste richting op? Vinden jullie alle aanwijzingen aangaande de terroristen en de Uranium staven? Weten ze het raadsel te ontrafelen?

Na inspanning komt ontspanning. Aan het einde van deze intensieve dag horen jullie de resultaten. Welk team heeft de staven maar zeker zo belangrijk is....... wie zijn de terroristen. Het winnende team krijgt de felbegeerde “Commando-Award”.

 

Tijd: van 12:30 tot 17:00   (De tijden zijn in overleg aan te passen).

Locatie: Uddel, Veluwe (andere locaties op aanvraag)

Deelnemers: vanaf 40 deelnemers (minder op aanvraag)

Prijs: € 110,00 p.p. excl. BTW  

Neem voor meer informatie over de exacte inhoud contact met ons op door het aanvraagformulier in te vullen. 

 

EVENTS

Bel !   023 - 544 29 77