023 - 544 29 77

Training day secret agent

Een spannende geheimagent training met jullie team. Vliegen, navigeren, satelliet foto’s waarnemen, buksschieten en een geheimagent IQ test.

Alle teams zullen deze intensieve geheimagent training doorlopen. Iedereen gaat vliegen, schieten en zijn hersens gebruiken. Je krijgt een outfit om in los te gaan.

Na een korte, bondige briefing voeren de teams opdrachten uit. Op de grond en in de lucht. Iedereen krijgt een taak. Doen jullie het goed dan verdien je punten. Want de teams gaan het tegen elkaar opnemen. Doel en opdrachten zijn hetzelfde.

Doorslaggevend is de samenwerking. Vliegtuigen besturen, spannende opdrachten uitvoeren, genieten van adembenemende uitzichten. Navigeren jullie langs de geplande route en vinden jullie de objecten aan de hand van satelliet foto’s? Goede communicatie is cruciaal in het vliegtuig?

Een schietcursus ontbreekt natuurlijk niet. Jullie leren hoe je met verschillende sniper-buksen omgaat. Verdienen jullie voldoende punten met de beschikbare munitie? Zitten er echte scherpschutters bij?

De resultaten vernemen de teams aan het einde van deze spannende dag. Welk team heeft de meeste punten behaald en veroverd de felbegeerde “Secret Agent- Award”.

 

Tijd: van 13:00 tot 18:00   (De tijden zijn in overleg aan te passen). 

Locatie: Teuge international Airport (ander vliegveld op aanvraag)

Deelnemers: vanaf 30 deelnemers (minder op aanvraag)

Prijs: € 165,00 p.p. excl. BTW

 

Neem voor meer informatie over de exacte inhoud contact met ons op door het aanvraagformulier in te vullen. 

  

EVENTS

Bel !   023 - 544 29 77