023 - 544 29 77

Navigation Flight

Tijdens deze missie gaan jullie een spannende navigatie vlucht vliegen. Voelen hoe het is om even helemaal los van de grond te zijn. Zelf een vliegtuig besturen, navigeren, sateliet foto’s in kaart brengen en genieten van adembenemende uitzichten.

Jullie worden in teams opgedeeld en vliegen met 3 personen per vliegtuig. Onder begeleiding van onze gekwalificeerde instructeurs gaan jullie de navigatie vlucht uitvoeren. Na een korte, bondige briefing en wat veiligheids instructies voeren jullie diverse opdrachten uit In de lucht.

Elk bemaningslid krijgt een taak. Lukt het te navigeren in de lucht? Vinden jullie alle objecten aan de hand van de sateliet foto’s, voert je collega de opdrachten uit als hij achter het stuur zit. Doen jullie het goed dan verdien je punten. Want de teams in de vliegtuigen gaan het tegen elkaar opnemen. Doel en opdrachten zijn hetzelfde.

Samenwerking is doorslaggevend. Hoe zetten jullie alle beschikbare middelen in?

Hebben jullie de zenuwen onder controle als je het luchtruim in gaat? Hoe communiceren jullie in je vliegtuig op 400 meter hoogte? 

 

Tijd: van 10:00 tot 17:30   (De tijden zijn in overleg aan te passen).

Locatie: Teuge international Airport (ander vliegveld op aanvraag)

Deelnemers: vanaf 30 deelnemers (minder op aanvraag)

Prijs: € 98,50 p.p. excl. BTW  

Neem voor meer informatie over de exacte inhoud contact met ons op door het aanvraagformulier in te vullen. 


  

EVENTS

Bel !   023 - 544 29 77